Løsning Indre Mission

Her kan du tilmelde dig Løsning Indre Missions adresseliste. Det betyder, at du får mulighed for at få tilsendt vores aktuelle program og andre aktuelle informationer på papir og/eller e-mail. Adresselisten gør også gavn, når vi har behov for at spørge om en hjælpende hånd ved konkrete opgaver i Løsning Indre Mission eller i det tilknyttede klubarbejde og i forbindelse med indsamling af gavebidrag til Indre Missions arbejde lokalt og på landsplan.
Oplysninger om bidragydere gemmes kun i det omfang det af regnskabsmæssige årsager er nødvendigt. Alle regnskabsbilag opbevares i 5 år jf. bogføringsloven. Regnskabsoplysningerne opbevares sikkert hos kassereren.
Kontaktoplysningerne på vores adresseliste er tilgængelige for Løsning Indre Mission og arbejdsgrene tilknyttet Løsning Indre Mission. Du har ret til indsigt de oplysninger vi har om dig, og naturligvis også til at få rettet i dem, hvis der er fejl eller sker ændringer.
Samtykket er personligt og kan til enhver tid trækkes tilbage, hvorefter du straks vil blive slettet fra listen.
Samtykket er personligt og registreres ved brug af din mailadresse – så hvis du deler mailadresse med din ægtefælle, må I også dele samtykket. Hvis det er tilfældet for jer, beder vi om, at begge ægtefællers navne og telefonnumre oplyses, da vi ellers vil tolke samtykket til kun at gælde for den person, der er oplyst.
* angiver et påkrævet felt
Skriv dit telefonnummer

Marker hvordan Løsning Indre Mission må kontakte dig. Sæt gerne markering i flere felter.

Email Marketing Powered by Mailchimp